Werken bij de Uffelse Molen

Gezocht parttime medewerkers horeca.

De Uffelse Molen is een uniek gelegen ontmoetingscentrum aan de doorgaande weg van Neeritter naar Stramproy met volwaardige horecafaciliteiten en veel aandacht voor de regio en haar producten van vroeger en nu. Wij proberen onze gasten op deze historische locatie het gevoel te geven even weg te zijn uit de drukte van alle dag.

Vanaf Pasen tot eind november zijn we elk weekend geopend op zaterdag vanaf 11.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur. Evenementen, familie, vereniging- en bedrijfsbijeenkomsten vinden het gehele jaar door plaats.

Medewerkers horeca

Daarnaast komen wij graag in contact met jongeren die met name in de vakanties en de weekenden het leuk vinden onze gasten een bijzonder moment te bieden. Wij zijn op zoeken naar zowel jonge als meer ervaren mensen, die een aantal uren per maand beschikbaar hebben en die in de horeca een uitdaging zien die verder gaat dan alleen een drankje serveren.

Medewerkers onderhoud

Tevens zoeken wij jongeren die ons graag willen helpen bij de diverse vormen van onderhoud binnen en buiten. Ook hier zorgen wij voor stukje opleiding en kennis.

We bieden erkenning, gevarieerde werkzaamheden, opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijke beloning. Minimale leeftijd 14 jaar. Voor meer informatie zie www.johnklerkx.nl/uffelsemolen. Uffelsestraat 5, 6012 rm Haler - Uffelsen, 0031 620 629069. Email: uffelsemolen@johnklerkx.nl.  
 
 
 
 
 
 
 
Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 24 oktober 2023.