Horeca

Onze gelagkamer - de ontmoetingsplek voor passanten - is jaarlijks vanaf Pasen tot eind november elk weekend open. Op zaterdag vanaf 11.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Afspraken voor afwijkende tijdstippen zijn in onderling overleg altijd mogelijk als de omstandigheden het toelaten.

Wanneer u een bijeenkomst - bijvoorbeeld een familiefeest, een culturele voorstelling, een expositie, een minicongres, een bedrijfstraining of -uitje - wilt organiseren in de Uffelse Molen kunt u daarvoor het gehele jaar bij ons terecht. Daarnaast bieden we een gevarieerd aanbod van activiteiten en faciliteiten. Aan de samenstelling van dit programma wordt continue gewerkt. Als u op de hoogte wilt blijven raadpleeg dan regelmatig deze pagina.

De gelagkamer - ons ontmoetingsplekje - (foto rechts) is in de periode van Pasen tot eind november elke zaterdag en zondag open voor publiek tussen 10.00 en 18.00 uur. Fietsers, wandelaars, ruiters en andere passanten zijn van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de overige tijden en het hele jaar door zijn groepen van harte welkom maar dan wel gaarne na afspraak (0031 620 629069). Natuurlijk vertellen we ook graag over de Uffelse molen en haar prachtige omgeving. En als het enigszins mogelijk is, leiden we u even rond. In de gelagkamer vindt u eveneens informatie over de diverse recreatiemogelijkheden in de directe omgeving.

Daarnaast hebben we de grote tiendschuur (foto links) voor groepsactiviteiten tot ongeveer 120 personen. Deze is het hele jaar door op afspraak beschikbaar voor uiteenlopende familie activiteiten, bruiloftfeesten, afscheidsceremonies. En voor exposities, muziek en theatervoorstellingen, vergaderingen, minicongressen, filmpresentaties e.d. De hiervoor benodigde technische faciliteiten hebben we allemaal in huis.

Zowel de gelagkamer als de tiendschuur hebben vloerverwarming, waardoor het er zelfs bij strengere vorst aangenaam toeven is. Daarnaast hebben beide ruimtes goede geoutilleerde keukens, waar voor groepen door onze eigen koks of in samenwerking met gerenommeerde cateraars complete maaltijden kunnen worden bereid.

Na afloop van een feest is het mogelijk in onze kampeerwei de nacht door te brengen in een zelf meegebrachte tent of camper. Onze voorzieningen inclusief hd beamer, AED, douches en toilet voor mensen met een lichamelijke beperking zijn geheel afgestemd op de eerder beschreven gebruikersmogelijkheden.

 
Mogelijkheden.
De Uffelse molen is een regionaal ontmoetingsplekje in een bijzondere omgeving. Een locatie waar regelmatig muziek en theater uitvoeringen en exposities plaatsvinden. Waar ruimte is voor bedrijven en organisaties voor het houden van een personeelsdag, een bezinningsdag, een minicongres of een productpresentatie. Wilt u meer weten of de mogelijkheden bespreken voor een bijeenkomst, bel ons dan voor een afspraak (0031 475 568954 of 0031 620 629069). Wij maken dan een offerte voor u aan de hand waarvan u een definitief besluit neemt.

En voor mensen uit de (verre) omgeving is het een uitmate geschikte plek om samen iets te doen zoals het houden van presentaties, exposities, oude ambachten, landgoedfair, t.z.t. graan malen en vlaaien bakken in het bakhuis. Een historische plaats waar u alle ruimte heeft op uw eigen manier een familiedag te organiseren, een verbintenis of huwelijk aan te gaan, maar ook om afscheid te nemen. Een plek waar halt gehouden kan worden tijdens toertochten en wandelingen. Waar gelegenheid is om iets te drinken en te eten of zelf een streekgebonden maaltijd klaar te maken onder leiding van een professionele privé kok. 
 

Menukaart


Bier: Naast Lindeboom met haar tap en speciaal bieren, bieden wij u een ruime keuze aan trappist en abdijbieren en andere speciaal bieren. Bijvoorbeeld Achel, Chimay, La Trappe, Orval, Rochefort, Westmalle en Zundert. Maar ook speciaal bieren zoals Karmeliet, Bernardus, La Chouffe, Val Dieu, Barbar, Duvel. En mocht het nog niet genoeg zijn, dan hebben we Uffels Blond, ons eigen bier. Een frisse pilsener (5%) vol van smaak. Een lokaal product gebrouwen door brouwerij Cornelissen uit Opitter. p> p>

Wijn: Ook hebben wij veel aandacht besteed aan de keuze van onze wijnen. Achter onze wijnen staan families die trots op hun product zijn en er alle aandacht en liefde aan besteden om u uiteindelijk te verrassen. Daarnaast hebben wij een beperkte selectie wijn uit de eigen omgeving zoals bijvoorbeeld de auxerrois 2013 van Wijngoed Thorn en de cuvée XL van de Apostelhoeve in Maastricht.

Eten: Wij hebben een kleine maar afwisselende kaart. Een kopje soep, een boeren uitsmijter, een maaltijdsalade, een vers afgebakken broodje, een tosti horen in de regel tot de mogelijkheden.

IJs, patisserie en fruit: Naast verpakt ijs hebben wij overheerlijke, eigenzinnige en molengenaamde coupes roomijs. Bent u meer van de zoete hapjes probeer dan eens onze traditioneel Limburgse boerenvlaai. Daarnaast zijn er fruitcoupes met versgesneden fruit.  
 
 
 
Naast contant betalen kunt u bij ons ook pinnen.

 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 9 oktober 2023.